Gjeni doktorin tuaj ne kohe reale nga paisja juaj mobile Android apo iOS.

GjejDok ju ndihmon te gjeni doktorin tuaj

Çfarë është GjejDok

GjejDOK është aplikacioni që ju ndihmon të gjeni sa më thjesht dhe sa më shpejt një doktor.

Thjesht zgjidhni rajonin dhe trajtimin për të cilin ju keni nevojë dhe menjëherë ju shfaqet një listë me mjekë të specializuar në atë fushë.

Pse GjejDok

Nëpërmjet gjejDOK ju do të njiheni më mirë me mjekun, duke marr informacion rreth edukimit, specializimit, eksperiencës si dhe të kontaktoni direkt me të.

Me këtë aplikacion kontakti i pacientit me mjekun është më i thjesht.

Shkarkoni GjejDok në App Store dhe Play Store